NK Indoor titel 60 meter horden in een super tijd

Na het NK indoor meerkamp had ik enorme spierpijn en duurde het super lang voordat mijn lichaam een beetje ging herstellen. Daarom hadden we besloten om het kogelstoten en het verspringen af te zeggen op zaterdag, zodat ik nog een extra dagje rust kon meepakken. Op zondag zou ik wel kijken hoe ik me in de warming up zou voelen.

Bij het inlopen merkte ik dat mijn lichaam een stuk beter voelde, maar nog totaal niet scherp. De series gingen dan ook nog niet geweldig. Mijn start was niet zo goed en mijn tijd was 8.25s. Ik moest echt even inkomen. De halve finale ging al beter, mijn tijd was 8.13s. In de finale moest het pas echt gebeuren.

Nadine Visser - NK Indoor 2017 Senioren

Finale 60 meter horden NK Indoor 2017 – © Foto: Erik Van Leeuwen

In de warming up voelde alles al zoveel beter dan voor de voorgaande 2 rondes, zodat ik wist dat ik harder kon gaan lopen. Maar dat er alweer een PR in zat, dat had ik niet verwacht. Ik werd Nederlands kampioen en liep voor het eerst onder de 8 sec. 7.98!

Nadine Visser NK Indoor 2017

Blijdschap na de finish – © Foto: Erik Van Leeuwen

Sharona werd 2e en liep de EK limiet. Steven sprong 7.53m en werd Nederlands kampioen verspringen. Mijn dag was goed geslaagd dus!

Het plan was om aanstaande zaterdag in Birmingham de 60m horden en verspringen te doen, maar helaas heb ik na zondag een geïrriteerd scheenbeen gekregen, waardoor ik even rustig aan moet doen. Na wat rust is het dus voorbereiden richting de EK indoor.

Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0

Reageren is niet mogelijk